Workshops

 

Vrijdagmiddag 29 maart organiseert ZenChi-flex weer een workshop met als thema 'het Hart Chakra'. Dit in de magie van een prachtige Yurt!

 

Deze middag staat het Hart💚 Chakra centraal.
Het chakra die verbonden is met ons hart💚en de kracht heeft om de andere Chakra's te helen! 


Vanuit onze Hart Chakra kunnen wij een liefdevolle connectie maken met anderen en onze intuïtie ontwikkelen. Ook is Groei hierin een belangrijke factor. Zelfliefde, geduld, vergiffenis en compassie maar ook liefde voor onze naasten. Het Hart💚 Chakra hoort bij het element lucht. De connectie tussen deze chakra en het element lucht is ademen en beweging. Denk maar aan de term je hart luchten. Onze longen worden beïnvloed door het hartchakra. Het menselijk lichaam is altijd in beweging!


Het Hart💚Chakra heeft ook effect op onze bloedsomloop. Zodra er blokkades in het lichaam ontstaan, heeft dit vaak ook meteen effect op de doorstroming van het bloed in ons lichaam. Beide zijn dus zeer belangrijke processen.

 

In deze workshop gaan we kijken naar ons Hart Chakra en hoe het is met onze zelfliefde 💚

Verbinding maken: We gaan ons Hart Chakra in balans brengen met behulp van visualisatie, meditatie en energetische reinigen.

Korte Nei sessie: Individueel ga ik kijken welke emoties er voor zorgen dat jouw hartchakra uit balans is en gaan we de balans herstellen.. (als dit nodig is)

Cacao-sessie: om het hart te openen en onze intenties kracht bij te zetten💓

Soulkaart: we gaan een soulkaart maken in afstemming met ons hartchakra. Deze gaan we verbinden met ons hart ✨️💚


Deze mooie middag gaat door in de prachtige Yurt bij Monique. Deze Yurt leent zich bij uitstek voor deze bijzondere middag en haar magische energie. 
Gerstweg 7, Absdale


Inloop 12.30u
Start 13.00u
Einde 16.30u


Investering: €85
Incl, Koffie/thee/lekkers, kleine Cacaoceremonie, Nei-sessie, Soulkaart 🪄✨️🙏🏼


Aanmelden via info@zenchi-flex.nl of stuur een berichtje naar T: 06 41963532


Ik verheug mij erop jullie te zien en een mooie verbinding aan te gaan met ons 💚 en met elkaar! 


X Judith