Access Bars

Een dynamische en ontspannend proces voor het hele lichaam!Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

BARS zijn energie banen op en in het hoofd. Deze punten of banen corresponderen met bepaalde levensthema's. De 32 punten op je hoofd worden zachtjes aangeraakt waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Hoe wordt het nog beter dan dit?

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekerende gedachten, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hoog gevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine..

Access Bars is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je al tijdens en na de behandeling ervaren. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er flink is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aangeraakt worden lig je heerlijk ontspannen en in alle rust. Heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

 

"In het slechtste geval zal je het gevoel hebben alsof je net een heerlijke massage gehad hebt"
In het beste geval kan je hele leven met gemak veranderen in een grotere mogelijkheid.