Access Energetische Facelift

Shine from the inside Out!


 

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën en overtuigingen die te maken hebben met veroudering verdwijnen.

Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn duidelijk te zien en vaak is er ook een verzakking van de huid. Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen (niet alleen van de huid) houden álle inprentingen en ervaringen uit ons leven vast. De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen en verwijdert de inprentingen, overtuigingen en oordelen. Hierdoor krijgt de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is. (Een vóór en na foto laat na 1 behandeling al een andere uitstraling zien!)

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven en tegelijk wordt ook het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is als het ware een hele bodylift! Als het lichaam er om vraagt kan de Energetische Facelift ook op het lichaam worden toegepast!

 

Een Energetische Facelift zorgt voor:
Het verjongen en revitaliseren van de cellen van binnenuit.
Het ontdoen van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes.
Het bewerkstelligen van een algehele lichaamslift.
Het verjongen van de huid.
Het genezen en vervagen van littekens en verklevingen.

 

Wat voor effect zou dat hebben op jouw lichaam?

Benieuwd? Maak snel je afspraak. Je bent van harte welkom voor deze bijzondere ervaring!